Krõbe praetud lõhe (valmis 5-minutiga)

Krõbe praetud lõhe

Käsi püsti, kui lõhe on üks sinu lemmikuid õhtusööke! Sama siin. Ma olen nii tänulik, et selline rikkalik ja maitsev toit on olemas. Lõhe sisaldab rohkelt Omega-3e ja valku ning seda on niivõrd lihtne valmistada. See viie minuti praelõhe on suurepärane pearoaks, aga ideaalne ka salatites, pastas, vrappides ja eineleibadel. Serveeri kohe või säilita külmikus. Tarvis on ainult paari koostisosa!



Toores lõhefilee
Toores lõhefilee

Mulle meeldib toite võimalikult lihtsana hoida. Tõeliselt maitsva krõbeda lõhe jaoks on sul vaja ainult värsket lõhefileed, soola, pipart ja õli või võid. Prae mõlemalt poolt paar minutit ja naudi. Mulle meeldib ka nahk alles hoida, sest krõbedana on see nii maitsev. Loomulikult võid ka naha eemaldada, aga minu arust on seda parem teha pärast praadimist. 

Toores lõhefilee
Krõbe praetud lõhe


See praetud lõhe on:


Pealt nii krõbe
Seest aga hästi mahlane
Sisaldab rohkelt valku ja Omega-3e
Tõeline perelemmik
Valmib ülikiirelt!
Nii universaalne (kasuta näiteks salatites, pearoana, pastaga, vrappides ja eineleibadel)
Nii maitsev!

Krõbe praetud lõhe

Aeg: 5-minutit
Kogus: 2 - 4 inimest

Koostis:


  • u.450 g värsket lõhefileed (nahaga)
  • soola ja pipart vastavalt maitsele
  • õli ja/või võid praadimiseks

Valmistamine:


Lõika lõhefilee 4 - 6 tükiks (nagu piltidel näidatud). Mina jätsin ka naha külge. Kui see on eriti krõbedaks praetud on see minu arust tõeline maiuspala. Nüüd hõõru iga fileetükk umbes poole teelusikatäie soola ja natukese musta pipraga kokku. Aja pann täiesti kuumaks, lisa paras ports õli ja/või võid ning aseta fileetükid pannile (nahk allpool). Prae paar minutit mõlemalt poolt. Soovi korral võid ka minut-paar kauem praadida. Filee peab jääma pealt kuldpruun ja krõbe. Serveeri näiteks värske salatiga või kartuli või riisi kõrvale või säilita hoopis külmas ja kasuta seda eineleibade, vrappide ja salatite valmistamiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lisa